15 oct 2007, 21:35

Днес... или никога  

  Poesía
511 0 10

Прегърни ме,
защото съм тук и сега...
до теб.
Целуни ме,
защото съм жажда и тъга...
с теб.
Докосни ме,
защото съм нежна дъга...
аз над теб.
Погали ме,
защото си тръгвам с дъжда...
аз от теб.
.....
Погледни ме,
Направи го сега...
утре идва лед.

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??