24 may 2013, 14:17

Днес искаш свое небе 

  Poesía
626 0 13

                             

Сякаш вчера четох ти приказка,
мое малко момче, с очи на сърна.
И ме питаше, щом порасне Алиса,
може ли да се случват пак чудеса.

Сякаш вчера подскачаше в двора,
мое малко момче, с очи на сърна.
И бяха забавни твоите неволи,
всичките, за ожулени  колена.

Сякаш вчера написа първата буква,
мое малко момче, с очи на сърна.
И ме питаше, как ли ще свикнеш
да заставаш мирно ти зад чина.

Сякаш вчера по детски се влюби,
мое малко момче, с очи на сърна.
И мислеше как всички пеперуди,
ще летят само от твоята ръка.

Сякаш вчера във мене се гушеше.
Не усетих как порасна, мое момче.
Вчера наивно приказки търсеше.
Днес вече искаш да имаш свое небе...



© Ани Монева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??