Вчера беше тук,
днес те няма,
стискам в юмрук
болката голяма.
Вчера беше с мен,
днес не си - тръгна си,
в носталгичен плен
душата мъртва е.
Живея с вчера,
в днес нямам сили,
много си далече
и загивам.
Спомена преследвам
пак от вчера,
в миналото време
опитвам се да те намеря.
© Богдана Маринова Todos los derechos reservados