21 abr 2011, 12:18

Днес няма дъжд 

  Poesía » Filosófica
1212 0 16

Днес няма дъжд - валят въпроси.

Непредсказуемо небе!

Препускат чувствата ни боси

и трън в петата ги боде.

 

Стерилни, мислите ни чакат

след сушата да се роят

и лирата е все ръждясала,

и все сърцата ни болят.

 

Какъв ли шанс дъждът ни носи,

ако внезапно завали?

Но няма страшно, щом сме боси

и трън в петата ни върти!

© Кети Рашева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??