2 dic 2010, 16:00

"Днес" рисувано "Вчера" 

  Poesía » Otra
569 0 2
Когато "вчера" нарисувало е "днес"
в цвета на миналите грешки
и очертава пътя ти напред
в неосъзнато повторение...
Когато"вчера" те прибира в рамка
и няма място за разперени криле,
а бъдещето се изгубва в сянката
на пътя, извървян до "днес"...
Когато "Вчера" още те владее,
лице в лице със него застани,
и само там, в мига, ще проумееш
къде е истинското "Днес".
Върви!!!

 

© Шопландия Софийска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??