Когато светът полудя,
заплакаха птици и хора.
Загледани в дългия ден
и в тихата своя умора.
Когато светът откачи,
замлъкнаха хора и птици,
с големи скърбящи очи
и с тъжни до болка зеници.
Светът безвъзвратно реши,
че никога не ще е същият.
Остави да греят души
с любов свободата
прегръщащи!
© Екатерина Спасова Todos los derechos reservados
5*****