Dec 23, 2021, 12:44 PM

Днешен ден 

  Poetry » Phylosophy
426 0 2

Когато светът полудя,

заплакаха птици и хора.

Загледани в дългия ден

и в тихата своя умора.

 

Когато светът откачи,

замлъкнаха хора и птици,

с големи скърбящи очи 

и с тъжни до болка зеници.

 

Светът безвъзвратно реши,

че никога не ще е същият.

Остави да греят души 

с любов свободата

                           прегръщащи!

 

 

 

 

 

 

 

© Екатерина Спасова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??