21 abr 2014, 14:01

Дневникът- Привечер 

  Poesía » Otra
424 0 8

Дневникът- Привечер

 

опазил своето

наситил се на чуждото

денят

прибира се

при придобитото

напълва чашата си

със спокойствие

и чака

да се види в  новините

 

докато вилицата му

пробожда хляба

и в соса нетърпението му попива

внезапно

нова тема от ефира

разпитва хората

дали им се намира

това което с нищичко не се купува

 

денят прошепва:

“само аз си знам на мен какво ми струва”

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??