Apr 21, 2014, 2:01 PM

Дневникът- Привечер 

  Poetry » Other
423 0 8

Дневникът- Привечер

 

опазил своето

наситил се на чуждото

денят

прибира се

при придобитото

напълва чашата си

със спокойствие

и чака

да се види в  новините

 

докато вилицата му

пробожда хляба

и в соса нетърпението му попива

внезапно

нова тема от ефира

разпитва хората

дали им се намира

това което с нищичко не се купува

 

денят прошепва:

“само аз си знам на мен какво ми струва”

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??