Дните в съня ти
Ще идвам в съня ти като страшен кошмар!
С чудовища и зли духове.
Ще се будиш уплашен, с викове страшни!
С болка и сълзи ще си спомняш за мен
и за дните предишни...
завръщащи се, но като сън!!!
© Ванеса Todos los derechos reservados