Jan 29, 2010, 4:01 PM

Дните в съня ти 

  Poetry
690 0 1

Дните в съня ти

 

Ще идвам в съня ти като страшен кошмар!

С чудовища и зли духове.

Ще се будиш уплашен, с викове страшни!

 

С болка и сълзи ще си спомняш за мен

и за дните предишни...

завръщащи се, но като сън!!!

© Ванеса All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??