С най-добри чувства към всички тук!
:)
Просто дружески шарж към потребител № 85000 - виждам, че скоро ще се появи на хоризонта...
Осемдесет и пет са... хиляди Поети,
Писател, та – Художник... Фотограф,
проблясват много, а пък други светят,
ще видиш ти, сред земните - Слънца!
А срещат се и Моливко... и Сръчко,
принцеси сто, дори и ... барбарон
и въпреки, че крамоли се случват,
човешко е – във повече... апломб.
И само две-три думи - за Критикът,
знай, често, тъй безмилостен ще е,
но честно, щом, той Истината вика,
ти после се изправяш... по – напет.
Немалко са решили – (да прощават),
към други, да не гледат - (не четат),
защо си тъй, Творецо... ошашавен,
едва ли ще боли... след коментар?
Разбрах все пак и аз - така сред Хора,
попаднеш ли, че станал си - Човек
и - не е нужно, чак... да те затворят,
повярвай, друже - тук, си - прероден.
© Ангел Колев Todos los derechos reservados
viking-kiss - разказват, че хората се раждат по няколко пъти... кой знае...
Благодаря и на всички прочели!
№85000 - тук си вече, видях...
Приятно изкарване - и успех!