Искам да ме докосваш нежно,
така сякаш за първи път виждаш жена.
Да ме желаеш, да те изгарям,
но да не бързаш и да не чувстваш самота.
Тръпки по кожата ми да прекарваш
и от страст всичко до полуда да докарваш.
Малко по малко дрехите ми да събличаш,
но по душата ми да ме обичаш.
И никога да не забравяш тази
нашата любов да пазиш! Това е рядък дар на света
и имаме го ние двама в нашите сърца.
Не, не бързай да си ходиш даже забрави,
защото ти момче си в моите мечти!
И устните ти нежно ще нашепват мойто име,
понякога ще се нервират и ще крещят докато им мине.
Бъди луд, бъди и ангелски добър с мен,
но винаги бъди истински и откровен!
А аз ли? Аз ще бъда твоето момиче помнии и винаги
в сърцето любовта ни ще гори...
© Десислава Todos los derechos reservados