27 ago 2008, 13:55

До мене да си ти 

  Poesía » De amor
745 0 1

Погледна в моите очи

и всичко в мене промени.

Искам до мене да си ти

и да галиш моите коси.

© Йолина Йорданова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??