Aug 27, 2008, 1:55 PM

До мене да си ти 

  Poetry » Love
744 0 1

Погледна в моите очи

и всичко в мене промени.

Искам до мене да си ти

и да галиш моите коси.

© Йолина Йорданова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??