29 oct 2017, 12:29

До плюс безкрайност 

  Poesía » De amor
1050 1 3

До плюс безкрайност,
любов, без срок на годност,
неописуема, дори жестока,
привикнахме към тази болка.

 

До плюс безкрайност,
любов без граници, отвъд лимита,
изпепеляваща, тя ту връхлита,
ту чезне като буйна младост.

© Виктория Тасева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??