31 jul 2012, 12:02

До следващия спомен... 

  Poesía
806 0 14

                                              ...и назад не придёт никогда...

 

Когато ме обикнеш…

 

… ще съм залез

и бавно ще изтлея в теменуга

в очите ми ще стене всяко утро –

към следващия ден да отпътува…

 

... а впит до кърваво – отдясно

сънят  ще ниже празни думи…  

оголени клавишите безгласно

отново ще дълбаят струни…

и все по-празна все по-чужда
ще вплитам по ръцете си постели
ще завали а после вятърът

от облаци ще съгради предели…

 

в които да залостиш тишината…

 

***
Когато ме обикнеш…

 

… ще съм пламък
и бавно ще изгасям цветовете

до сиво до разкъсване до камък

до следващия спомен…

 

… до сърцето ти…

 

 

 

 

 

 

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??