31 may 2011, 16:16

До смърт те познавам 

  Poesía » Otra
1929 1 24

Онзи мъж срича своя живот,
пие бавно и бавно преглъща -
с три ракии се дави любов,
а със пет тя сама се възкръсва.

А със пет даже Бог не мълчи

и забравя страха си от ниско,
по земята от хора боли,
само горе е глухо за писък.

Да ти сипя? Сега или никога.

Нямам време и нямам оставане.
Три секунди в пиеса за искреност?
И без чаши до смърт те познавам.

© Рени Бакалова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??