28 jun 2018, 23:50

До теб 

  Poesía » De amor
494 0 0

До  теб

мога да спра да дишам,

да дишам учестено,

да се смея,

да плача,

да спя,

да лудея,

да танцувам,

мога да живея.

Със теб

цял живот.

След теб

пепел.

 

 На Е. 28.06.2018

 

© Ели Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??