28.06.2018 г., 23:50 ч.

До теб 

  Поезия » Любовна
487 0 0

До  теб

мога да спра да дишам,

да дишам учестено,

да се смея,

да плача,

да спя,

да лудея,

да танцувам,

мога да живея.

Със теб

цял живот.

След теб

пепел.

 

 На Е. 28.06.2018

 

© Ели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??