9 ene 2023, 7:55

До теб 

  Poesía » De amor
457 0 0

До теб
 

Напиша ли пак думата Любов - 
ще я живея, търся и повтарям
с чувство от книгата на Бог
в истинския прочит, да узная! 

 

Във всички нюанси на вкус и цвят - 
обсебваща, ревнива, романтична,
с острите стрели на таен грях, 
тайнството любов е всеобична!

 

И ако някой страх ми закрещи:
Обичаш ли на клада те изгарят!
Ще погледнат влюбените ми очи
в твоите - в обич се повтарят!

 

Преродя ли се отново и отново
за среща по пътя на безкрая,
ще бъда с друго име ново, 
а Душите ни, ще се разпознаят!

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??