До теб
Напиша ли пак думата Любов -
ще я живея, търся и повтарям
с чувство от книгата на Бог
в истинския прочит, да узная!
Във всички нюанси на вкус и цвят -
обсебваща, ревнива, романтична,
с острите стрели на таен грях,
тайнството любов е всеобична!
И ако някой страх ми закрещи:
Обичаш ли на клада те изгарят!
Ще погледнат влюбените ми очи
в твоите - в обич се повтарят!
Преродя ли се отново и отново
за среща по пътя на безкрая,
ще бъда с друго име ново,
а Душите ни, ще се разпознаят!
© Елеонора Крушева All rights reserved.