21 ene 2007, 14:13

До теб ще седна... 

  Poesía
639 0 8
До теб ще седна,
с теб ще поговоря,
ще ти разкажа история една,
за наивност и коварство,
за любов невинна, с необяснимо тежък край!

Косите ти ще галя и ще плача,
лецето ти ще милвам и ще ме боли,
защото ти ме имаш, твоя съм и те обичам,
а вярвам и в твоите чувства аз,
но не съм същата, както бях преди!

Живота ми смачкаха като вестник стар!
А ти сега имаш резултата!
Една измъчена докрай душа...
Но сърцето ми е само твое -
то обича единствено тебе!

© ГАЛИНА ДАНКОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??