5 jun 2019, 10:07

До третата юнска седмица 

  Poesía » Otra
632 5 14

Както сипва денят кофеина

в порцелана на сънена чаша

и подслажда, преди да отмине,

птича песен раздумката наша.

 

Както намират се спомени,

още неслучени, но пожелани,

между вчера и утре се лутаме,

в общото, правим важните планове.

 

Тръгваме. Цел ни е точната дата,

смятаме километрите, скоростта…

И се взираме, в онова, над нещата,

за да срещнем морето и планината.

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??