18 nov 2013, 18:13

До утре... 

  Poesía » De amor
741 0 8

Пази любовта си за утре
и нежните ласки за летните вечери,
сега вече е есен и трябва да тръгваш...
по пътя, унесен в мислите си...


Пази радостния трепет в гърдите си,
за тогава, когато ще видиш очите ми,
сега времето е неподходящо... разбирам,
притихнала съм зад стъпките ти... и чакам...


Но ти пази любовта си за утре
и нежните ласки за летните вечери,
когато аз ще съм друга и есенно
ще бъде сърцето ми...

16.11.13 г.
Автор: Моника Стойчева

© Моника Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??