26 feb 2010, 18:43

Добрата клюка 

  Poesía » De humor
468 0 0

Самичък ли си, знай, без слава

във тебе всичко си остава.

А двама ли сте, о, тогава

говорите си до забрава

и уж, че само против скука

вмъква се ,, добрата” клюка.

Но бързо всичко се оправя,

когато трети се прибавя.

Станат  ли пък четирима -

и вече... очевидци има.

© Харита Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??