Добре дошла, Любов
Уморих се да се лутам
между нищото и нещото,
между минало и бъдеще,
между земята и безкрая,
между себе си и тебе.
Искам да е равен пътят ми,
да са спокойни дните ми,
пълно да ми е със светлина.
Край на болката кармична,
пътят ми е хармонично
извървян, макар пеша.
Добре дошла, Любов,
отново в моята душа.
© Албена Стефанова Todos los derechos reservados
Поздрави и от мен!!!