30 mar 2019, 10:22

Добре дошъл 

  Poesía » De amor
601 1 2

Добре дошъл в моя свят,
вратата е ей там ,виждаш ли,
стъпвай тихо, всички спят,
надеждите, мечтите, идваш ли?

 

Ела, ела не ще заключа,
тъмно е но огън не пали,
в мрак и тебе ще науча,
че после знаеш ли, боли?
 
Вратата е ей там, нали знаеш, 
студено е в моя свят,
страх те е, не ще признаеш,
тихо затвори, че всички спят...

© Ралица Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??