19 dic 2009, 14:46

Добре ли е така? 

  Poesía » De amor
550 0 1

Добре ли се чувстваш сега,

сама, забравена от света?

Добре ли ти е, кажи,

с твоите неизпълнени мечти?

 

Добре ли ти е без него в нощта,

или ще го жадуваш дори и след смъртта?

Добре ли ти е, кажи,

постоянно да бършеш сълзи?

 

Добре ли ти е сърцето да крещи,

да крещи, да не може да замълчи?

Добре ли ти е, кажи,

да погубваш любовта с лъжи?

 

Та нали ти сама пожела

независима да бъдеш пред света.

Дали ти е добре, кажи,

решението беше твое, нали?

© Дамяна Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??