Dec 19, 2009, 2:46 PM

Добре ли е така? 

  Poetry » Love
551 0 1

Добре ли се чувстваш сега,

сама, забравена от света?

Добре ли ти е, кажи,

с твоите неизпълнени мечти?

 

Добре ли ти е без него в нощта,

или ще го жадуваш дори и след смъртта?

Добре ли ти е, кажи,

постоянно да бършеш сълзи?

 

Добре ли ти е сърцето да крещи,

да крещи, да не може да замълчи?

Добре ли ти е, кажи,

да погубваш любовта с лъжи?

 

Та нали ти сама пожела

независима да бъдеш пред света.

Дали ти е добре, кажи,

решението беше твое, нали?

© Дамяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??