Добре ли се чувстваш сега,
сама, забравена от света?
Добре ли ти е, кажи,
с твоите неизпълнени мечти?
Добре ли ти е без него в нощта,
или ще го жадуваш дори и след смъртта?
Добре ли ти е, кажи,
постоянно да бършеш сълзи?
Добре ли ти е сърцето да крещи,
да крещи, да не може да замълчи?
Добре ли ти е, кажи,
да погубваш любовта с лъжи?
Та нали ти сама пожела
независима да бъдеш пред света.
Дали ти е добре, кажи,
решението беше твое, нали?
© Дамяна Все права защищены