18 ene 2012, 22:29

Добре ти е 

  Poesía » De amor
882 0 0

Тичах ли, тичах.
Уви, закъснях.
Обичам - обичах,
едва не умрях.

Калъфката мокра е,
очите ми съхнат.
Умът и душата ми -
още миг и ще рухнат.

В главата ми плуват
стотици въпроси...
За мен ли си мислиш,
къде си, с кого си?

Без теб ми е тясно
и въздухът малко е.
Но вече е ясно,
без любовта ми добре ти е.

© Хоуп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??