1 oct 2008, 9:19

Добрите 

  Poesía
597 0 3
Не те познавам - сигурно дошъл си
от приказката, дето я сънувах.
Добрия принц, препускал нощем
принцесата, за да целуне.

От де се взе, аз винаги заключвам -
добрите ме убиваха по-лесно.
Отварях им, сама ги пусках,
а те били са най-неверни...

И тази нощ, докато спях си,
в съня ми някой се промъкна.
Не те познавам, ако от тях си,
бъди от лошите, добрите ги изпъдих.

© Геновева Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??