Различни герои... и роли различни.
Коя от всички ти си избра?
Добрият герой е често първичен
и плаща цената със своята душа.
Той безусловно скача в огъня
и за нож - подава си гърба.
Добрите хора, вярвай, неразбрани са
и сами са в собствената си борба.
Добрите... имат характер силен.
Виждат света в различни нюанси,
мрачните - отписват ги наивно.
Всеки нов ден заслужава шанса си.
Така и те... дават втори и трети.
Преглъщат себе си и продължават.
Подават рамо за чужди неуспехи,
а за тях кой ли ще страда?
Добри са. Това е достатъчно
и носят кръста си с усмивка.
Готов ли си за това предизвикателство?
...Добрите хора дефицит са!
© Емилия Йорданова Todos los derechos reservados