Добрите хора - ах, къде ги има?
На сто са двама-трима.
Надежда имаме, то се разбира,
обаче, как ни се сервира?
Все за герои-анти ний четем
и възприемаме ги, щем, не щем.
Вседневно мозъците ни промиват,
тъй елегантно чувствата приспиват.
Аз съм си простонароден пич.
За тез ,, герои" не ми дреме хич.
С комшиите ми- готини и прости
всеки ден сме си на гости.
Тез хора аз си ги обичам.
Добри са, няма да отричам.
Тя, добротата си е между нас -
от Видин, Сопот, до Бургас.
Затуй, дано ме разберете -
с приятели се съберете.
Те по-доброто са в момента
от бизнес и от парламента!
© Георги Янков Todos los derechos reservados