Mar 26, 2024, 10:07 PM

Добрите хора 

  Poetry » Phylosophy
120 0 0

Добрите хора - ах, къде ги има?

На сто са двама-трима.

Надежда имаме, то се разбира,

обаче, как ни се сервира?

 

Все за герои-анти ний четем

и възприемаме ги, щем, не щем.

Вседневно мозъците ни промиват,

тъй елегантно чувствата приспиват.

 

Аз съм си простонароден пич.

За тез ,, герои" не ми дреме хич.

С комшиите ми- готини и прости

всеки ден сме си на гости.

 

Тез хора аз си ги обичам.

Добри са, няма да отричам.

Тя, добротата си е между нас -

от Видин, Сопот, до Бургас.

 

Затуй, дано ме разберете -

с приятели се съберете.

Те по-доброто са в момента

от бизнес и от парламента!

© Георги Янков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??