8 may 2016, 0:19

Добрите хора 

  Poesía » Filosófica
8350 44 63

Добрите хора винаги успяват,
защото носят бяла светлина.
Усмихнати, през трудности минават,
понесли кръста тежък без вина.

 

Добрите хора често са самотни,
сами избрали своята съдба,
но могат ли на други да помогнат,
безкористно подават им ръка.

 

Добрите знаят, че светът за тях е
училище със изпити безкрай.
Преминали уроците условни,
основният - любов... е техен рай.

 

Любов да дават и да я копнеят,
е мисия. Надмогнали страстта.
Постигнат ли я, вечно ще живеят.
Не другаде. В човешките сърца.

 

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??