Добрите хора Господ ги прибира,
при себе си, той всички ги събира!
Те неговата заръка изпълниха
и той ги благослови, той ги дари!
Добрите хора бързо си отиват,
живеят, добруват и не те не униват!
Показват как да се живее на хората сега,
борят се, падат, стават, остават с имена!
Добрите хора са мечтатели едни,
поети, художници изпълнени с мечти!
За хората те творят, те се раздават,
обичат ги, споделят, те ги уважават!
Добрите хора, те винаги си остават сами -
разбрани, неразбрани, те сбъдват своите мечти!
Те вярват че скрита е във всеки доброта
а от него зависи дали ще я покаже на света!
© Валентин Миленов Todos los derechos reservados