2.11.2019 г., 23:48 ч.

Добрите хора 

  Поезия » Друга
705 0 1

               Добрите хора

 

Добрите хора Господ ги прибира,

при себе си, той всички ги събира!

Те неговата заръка изпълниха 

и той ги благослови, той ги дари!

 

Добрите хора бързо си отиват,

живеят, добруват и не те не униват!

Показват как да се живее на хората сега,

борят се, падат, стават, остават с имена!

 

Добрите хора са мечтатели едни,

поети, художници изпълнени с мечти!

За хората те творят, те се раздават,

обичат ги, споделят, те ги уважават!

 

Добрите хора, те винаги си остават сами -

разбрани, неразбрани, те сбъдват своите мечти!

Те вярват че скрита е във всеки доброта

а от него зависи дали ще я покаже на света!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??