8 abr 2010, 10:19

Добро утро! 

  Poesía » De humor
1155 1 7

-Добро утро! Как си? Дремна ли добре?
-Да, почти... Кажи.
-Имам важни вести. Седнал ли си?
-Легнал... Будиш ме. Кажи.
-Не зная как да ти го кажа точно.
-Както ще да е! Кажи!
-Добре, директна ще съм. Само дишай!
-Добре де!!! Просто ми кажи!
-Ммм... Бременна съм!
-
-Ало... Тук ли си?
-Почти! Май пак заспал съм...
-Не! Не си. Наистина го казах.
-От мен ли?
-Да...
-Изчакай малко.
-Добре ли си?
-Ох, майната му! Всичко съм изпил!
-Спокойно!
-Как спокойно?!
-Честит ти пръв април!

© Гергана Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??