5 nov 2013, 22:25

Добро утро 

  Poesía » De amor
1190 4 1

Добро утро, сияние мое,

наричам те просто така,
понеже си близо до погледа,
но недостъпна за мойта ръка!
 
Добро утро, миг на вълшебство,
какво по-добро от това,
след сън във който аз имах те,
със теб да започне деня?
 
Добро утро, творение божие,
как силно обичам те аз,
без теб все едно със окови съм,
безпощадна е твоята власт!
 

© Емилиан Примов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??