Nov 5, 2013, 10:25 PM

Добро утро 

  Poetry » Love
1188 4 1

Добро утро, сияние мое,

наричам те просто така,
понеже си близо до погледа,
но недостъпна за мойта ръка!
 
Добро утро, миг на вълшебство,
какво по-добро от това,
след сън във който аз имах те,
със теб да започне деня?
 
Добро утро, творение божие,
как силно обичам те аз,
без теб все едно със окови съм,
безпощадна е твоята власт!
 

© Емилиан Примов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??