Прекрасно утро като цвят красив,
ухае нежно пролетта,
небесно слънце с топъл лъч
огрява цялата земя.
Цветя и птици в този час
събуждат се от зимната тъга,
красиви багри през деня
ще пръска многоцветната дъга.
Щастливи хора ще има пак,
с радост ще посрещат те деня,
надежда нова ще покълне в нас,
че става по-добър света.
И нека всеки в този ден
да вземе част от своята душа,
усмивка нежна да дари,
да прави само добрини.
Уханно утро, прекрасен миг
и аз дарявам Ви сега
и нека моят кратък стих
да стопли Вашите сърца.
© Пламена Владимирова Todos los derechos reservados