14 июн. 2014 г., 21:03

Добро утро 

  Поэзия
516 0 4

Прекрасно утро като цвят красив,

ухае нежно пролетта,

небесно слънце с топъл лъч

огрява цялата земя.

 

Цветя и птици в този час

събуждат се от зимната тъга,

красиви багри през деня

ще пръска многоцветната дъга.

 

Щастливи хора ще има пак,

с радост ще посрещат те деня,

надежда нова ще покълне в нас,

че става по-добър света.

 

И нека всеки в този ден

да вземе част от своята душа,

усмивка нежна да дари,

да прави само добрини.

 

Уханно утро, прекрасен миг

и аз дарявам Ви сега

и нека моят кратък стих

да стопли Вашите сърца.

© Пламена Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??