15 feb 2017, 11:10

Добро утро 

  Poesía » Otra
510 5 7

Добро утро на новия ден, 

изпълнен с надежда и вяра! 

Добро утро, ще кажа от мен, 

на любовта към всички, без мяра! 

 

Добро утро и на Света, 

със свойте световни проблеми! 

Добро утро и на града 

и на парламента, с неговите дилеми! 

 

Добро утро на птиците в небето, 

изглеждащи винаги щастливи! 

Добро утро и на вас, момчета, 

с любопитни погледи и закачливи! 

 

Добро утро и на домашните любимци, 

с любов които, всички заразяват! 

Добро утро, на приятелите – всинца,

помощта си безрезервно дет' раздават! 

 

Добро утро на Природата прекрасна, 

на родителите, че чрез тях живея, 

на невинността – в очите детски, ясни, 

на възможността – да обичам и се смея! 

 

 

 

© Pepi Petrova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??