Добро утро на новия ден,
изпълнен с надежда и вяра!
Добро утро, ще кажа от мен,
на любовта към всички, без мяра!
Добро утро и на Света,
със свойте световни проблеми!
Добро утро и на града
и на парламента, с неговите дилеми!
Добро утро на птиците в небето,
изглеждащи винаги щастливи!
Добро утро и на вас, момчета,
с любопитни погледи и закачливи!
Добро утро и на домашните любимци,
с любов които, всички заразяват!
Добро утро, на приятелите – всинца,
помощта си безрезервно дет' раздават!
Добро утро на Природата прекрасна,
на родителите, че чрез тях живея,
на невинността – в очите детски, ясни,
на възможността – да обичам и се смея!
© Pepi Petrova All rights reserved.