16 jul 2017, 13:04

Добро утро 

  Poesía
1317 1 0

Добро утро, мила моя, 
погалвам нежно красивото ти лице. 
Цяла вечер гледах те в захлас, 
как тихичко спиш и не можех да заспя. 
Не искам нито миг да изпусна, 
ще ми липсваш ако затворя очи дори за миг. 
Добро утро, мила моя, 
поднасям ти цветя, 
колко съм щастлив като видя усмивката на твоето лице.
Целуваш ме нежно 
и разтапяш моята душа, 
която лудо влюбена е в теб. 
За тези дни си струва да живея, 
за дните в които мога да те докосвам, 
до себе си да те притискам 
и да знам, че си винаги до мен. 
Добро утро, 
ангел мой, 
който промени живота ми към по-добро. 
Погледни ме пак така, 
с леко разрошена коса, 
с милата усмивка на лице, 
и с нежен поглед, който казва всичко. 
Автор: Б.Димитров

© Бойко Димитров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??