11 nov 2011, 20:14

Доброта 

  Poesía » De amor
490 0 2

Аз съм доброто момиче.
Тази, която попива сълзите ти.
Сутрин оправя леглото ти.
Вечер живее с мечтите ти.

Аз съм тази, която обича,
често забравяйки себе си.
Която без тебе не диша
и благоговее в ръцете ти.

Аз съм отблизо мечтата ти,
за която винаги си бленувал.
Аз съм любовницата приятел,
по-добра не си и сънувал.

Тогава защо покой не намирам?
Нещо тревожи ме в нощите.
Когато сърцето ми не разбира
защо побеждават все лошите?

© Теодорина Аначкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??