Сърцето топло си остава,
когато в него добротата е събрана.
Обичай винаги и само с него,
очите лъжат - знаеш всекиго!
На парченца го разкъсай и го подари
и то започва да пораства
и с по-големи удари да благодари!
Не си го раздавал ти напразно,
щом любов по вените му протече,
то виждаш, че е заразно,
сърцето в доброта да порасте!
04.12.2011
© Светлана Николова Todos los derechos reservados