20 feb 2019, 8:19

Доброто 

  Poesía
215 2 3

Ако си истински добър

ще пиеш от сърцето,

където блика любовта

на Бога към детето.

 

Ако си истински добър

ще виждаш красотата,

от косъма на веждата

до трънчето в петата.

 

Ако си истински добър

ще носиш светлината,

от зърното в хамбара

до семето в душата.

 

Ако си истински добър

сърцето ти ще бие

със луд късмет и дар,

за който те открие...

© Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??